De 'Kerstdiner' van het Dienstencentrum zorgt voor overvolle zaal

Print

De 'Kerstdiner' van het Dienstencentrum zorgt voor overvolle zaal

Hoeselt -

Woensdag 19 december vond het inmiddels populaire 'Kerstdiner' van het Dienstencentrum plaats. Het vrijwilligersteam, gekleed in kerst-outfit, zorgde voor een warm onthaal van de maar liefst 60 bezoekers. In de voormiddag waren zij reeds paraat met de voorbereidingen van deze kersthappening.

In de keuken was het een ware drukte, de zaal werd feestelijk aangekleed en er werd heel wat afgelachen. Aan alle details werd gedacht!

Het ontmoetingscentrum zat met haar 60 deelnemers aan een overvolle zaal! Een gezellige drukte! Traditiegetrouw kon de 'Kerstdiner' pas van start gaan na een openingswoordje en een kerstgedicht van centrumleider Mira. Daarna konden onze bezoekers en vrijwilligers genieten van een feestelijk maal namelijk een saladesoep, kalkoenfilet met kruidenpuree en fruit. Het vrijwilligersteam verzorgde deze prachtige namiddag met hun gekende enthousiasme.

De bezoekers genoten van deze gezellige ontmoeting en de warme sfeer! Een mevrouw zei het als volgt: 'ik heb me hier echt welkom gevoeld vandaag'!
Een groter compliment is er toch niet hé voor het Dienstencentrum?

Namens het Dienstencentrum wensen wij alle senioren en vrijwilligers prettige feestdagen! Wij hopen u alvast terug te mogen verwelkomen in 2013!

OCMW-Dienstencentrum, Europalaan 1 te 3730 Hoeselt (089-51 88 10)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio