Kerstman maakt iedereen in BC Sint-Elisabeth blij

Print

Kerstman maakt iedereen in BC Sint-Elisabeth blij

Peer -

De man met het rood pluche pak en de witte baard had ook dit jaar weer een gaatje in zijn reeds overvolle agenda gevonden. Speciaal voor de zorggebruikers en het personeel van het begeleidingscentrum wou hij wel een uitzondering maken. Daar verblijven dan ook alleen maar superbrave jongens en meisjes.

Speciaal voor de gelegenheid werd een feestje gebouwd. Zo was er glühwein en warme chocolademelk te verkrijgen. Een jeugdkoor was ook aanwezig met live begeleiding om enkele kerst- en andere liedjes te brengen. Ten slotte werd er ook nog een toneeltje opgevoerd door enkele jongeren van het begeleidingscentrum. Met andere woorden, alles stond klaar om de Kerstman op gepaste wijze te ontvangen. Hij was dan ook be-ho-ho-hoorlijk blij toen hij al dat moois mocht aanschouwen.

De kinderen die dit wilden mochten bij de Kerstman op de schoot om hem te vragen wat hun hartjes begeerden. Benieuwd of ze allemaal krijgen wat ze gevraagd hebben :)?

Via deze weg willen we u namens beheerraad, directie, medewerkers en zorggebruikers van BC Sint-Elisabeth prettige feestdagen en een fantastisch nieuwjaar wensen. Hopelijk tot in 2013!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio