Senioren vieren kerst met Nonkel Jef

Afgelopen maandag was er weer de maandelijkse seniorennamiddag in zaal Mimosa. In de mooi gedecoreerde zaal overviel je dadelijk de kerstsfeer die er hing. En naast de kerstboom op het podium mochten dit keer twee geweldige artiesten het beste van zichzelf geven.

johny pipeleers

Niemand minder dan Ivo Pauwels (Nonkel Jef) en zijn lieftallige vrouw Diana Moore bezorgden de mensen weer een gezellige en plezierige namiddag.

Het leek wel alsof ze hun hele garderobe hadden meegebracht want samen hebben ze toch wel een tiental verschillende typetjes op het podium neergezet. Ivo bracht meermaals de hele zaal aan het lachen maar het hoogtepunt was toch wel toen ouwe getrouwe Nonkel Jef op het podium verscheen. En ook al zijn we in de kerstperiode, meermaals klonk er toch een ‘godvermiljaardenondedjuu’ van hem door de zaal. Diana bracht de zaal in vervoering met haar prachtige liedjes en kreeg daarna het mannelijke publiek op haar hand toen ze met haar ‘bergen van Tirol’ door de zaal liep.

Tevens vroeg ze de aanwezige Kerstman mee op het podium om enkele kerstliedjes te zingen. Als klap op de vuurpijl was er nog Tina Turner die op de tafels tussen de kerststukjes het beste van zichzelf liet zien. En wat dat was moet je zelf maar uitmaken. De laatste seniorennamiddag van dit jaar zat er omstreeks 18 uur op en we kijken al uit naar volgend jaar. Afspraak op 21 januari 2013 met gastartiest Albert. Dat wordt weer lachen geblazen. Als de Maya’s het uiteraard toelaten. Tot dan en prettige feestdagen !

Reserveren kan op het nummer 0499/19.4121. Prijs bedraagt 10 Euro (tas koffie en twee sandwichen inbegrepen). Aanvang is om 14 uur. Einde om 18 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio