Heide-Heuvel vierde op 17 december Kerstmis

De leden van Ziekenzorg en Okra trefpunt Heide-Heuvel hebben voor de vierde keer samen Kerstmis gevierd. Alle ingeschrevenen, op enkele na die wegens ziekte jammer genoeg moesten afhaken, kwamen samen in de parochiezaal van Heide-Heuvel.

Om 11.

Jacqueline Vanden Berk

30u heette Frans Verherstraeten, voorzitter van Okra Heide-Heuvel, in naam van Okra en Ziekenzorg iedereen hartelijk welkom. Naar gewoonte werd het feest geopend met een bezinning, waarin het verhaal van Christus, zelfs na 2012 jaar, nog steeds levendig in ons midden wordt gehouden.

Daarna werd aan iedereen smakelijk eten gewenst en kon de feestdis beginnen.Er werd lekker gesmakt en gesmuld. En als het buikje goed gevuld is, dan is iedereen tevree. Na het feestmaal was iedereen verrast, want de rockers van St. Oda kwamen binnen.

Deze mannen en vrouwen vergastten ons, ondanks hun beperkingen, op een uurtje wonderlijke ontspanning. De vreugde en de overgave van deze groep sprong werkelijk over naar de aanwezigen in de zaal.

Iedereen was wonderlijk verrast door hun enthousiasme en hun spontaniteit . Na dit onvergetelijk optreden werd iedereen nogmaals verwend met een lekker kopje koffie en een overheerlijke koffiekoek. Allen keerden huiswaarts met een innerlijk gevoel van rust en vrede, een gevoel van Kerstmis in het hart.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio