Femma-dames vieren kerstfeest

Een 65 tal Femma-leden bevolkten de sfeervolle en kerst-versierde Posthoorn om hun kerstfeest te vieren. Met een bezinningsmoment door de nieuwe proost Pastoor Willy Smeets, Philomène en Mia in het kader van Wereldsolidariteit kon dit feest van start gaan.

Jacqueline Joosten-Segers

Een infostand voor de creatievelingen. Aanschuiven aan een heerlijk winterbuffet met een glaasje wijn bracht de nodige sfeer. Toneelgroep De Dolle fijntjes van Femma Hamont zorgde voor de nodige leute onder de aanwezige femmaleden met het toneelstuk de Klas van juffrouw Schaap.

Proficiat aan de toneelgroep van femma Hamont en hun echtgenoten die zorgen voor de op -en afbouw van het toneel. Met een lekkere tas koffie, een zoetigheidje en verloting van de kerstbloemstukken die de tafels sierden nam dit “fijne kerstfeest” 2012 met een “wel thuis” een einde voor de femmaleden van Hamont.

Dankjewel Bestuur van Femma Hamont voor jullie blijvende inzet. Voor méér informatie rond de werking en activiteiten van femma Hamont: surf naar www.femma.be/hamont


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio