Kung fu school organiseert benefiettraining voor 'Ter Dennen'

De kungfu school heeft het afgelopen jaar verschillende workshops verzorgd voor het centrum. Een ervaring die voor de deelnemers en de trainers die deze workshops verzorgde onvergetelijk zijn.De achtergrond verhalen, het oorlogsgebied, weggerukt van je familie, op de vlucht voor.

Johan Hermans

....het zijn dingen die je te horen krijgt als je met deze mensen een workshop houd. Verhalen die toch op onze vereniging een impact gemaakt hebben en daardoor is het initiatief gekomen van de benefiettraining.

Alle leden van de vereniging zowel junior als volwassen, ouders en sympathisanten en mensen van het centrum zelf waren uitgenodigd voor deze training. Meedoen was gratis enkel was er één voorwaarde, wil je meedoen dan zorgde je voor bruikbare spullen die geschonken werden aan het centrum.

De opkomst was groot, grote en kleine leden samen met hun ouders of vrienden brachten hopen bruikbare spullen mee, en trainden daarna samen met een grote groep mensen van het asiel centrum. Daarna werd drank en een hapje genuttigd, de hapjes werden overigens klaar gemaakt door de mensen van Ter Dennen. De opbrenst van koffie, thee en frisdrank gaat ook volledig naar het Centrum.Na afloop werd er met drie vol geladen wagens en een aanhangwagen richting het centrum gereden waar de spullen een tweede bestemming kregen. Ook nog dank aan enkele Lanakense schepenen die met hun aanwezigheid een extra steun betekende.

Op deze manier bracht de Lanakense kung fu school een beetje kerst bij de bewoners van het centrum.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio