Gouden Kerst op FM Goud draait op volle toeren

FM Goud is ook dit jaar weer 'The Christmas Station'. De formule is uniek in Noord-Limburg, uniek in Limburg, uniek in Vlaanderen en ja, zelfs uniek in België. FM Goud draait in de aanloop naar Kerst immers uitsluitend kersthits. En dat wordt gesmaakt.

Michel Vanderfeesten

"Onze luistercijfers zijn verdubbeld en we kregen al positieve reacties binnen vanuit Canada, Griekenland en de Verenigde Staten", zegt een fiere programmaleider Michel Vanderfeesten.

"We trokken op 8 december met liefst 120 luisteraars op FM Goud Kerstshopping naar Dortmund. Onderweg speelden we een toffe quiz waarmee in beide bussen schitterende prijzenpakketten te winnen waren. Vorig weekend stonden we weer twee dagen op de kiosk in Peer tijdens de Kersthappening en ook op de radio is het één en al Kerst dat de klok slaat", aldus Michel Vanderfeesten.

Wie het verband vindt tussen de 3 foto's op www.goudenkerst.be maakt kans op één van de superprijzen. De goede antwoorden blijven binnenstromen. "Meespelen kan nog t/m 23 december en op 24 december verrassen we de winnaars die er door de onschuldige hand worden uitgehaald. Het zal die van mijn tweejarig dochtertje zijn, dus onschuldiger kan absoluut niet. Op die dag is er ook onze grote verzoekshow 'Driving Home for Christmas' vanaf 11 uur. Kerstwensen en -groeten kan je nu al doorgeven via www.goudenkerst.be. Je kan op diezelfde site onder de knop 'Santa Chat' ook je prangende vragen aan de Kerstman intypen, want maandag bellen we ook met hem in de live-uitzending."

Vanaf 4 uur 's middags doet FM Goud het op 24 december naar traditie helemaal 'commercial free', zodat je optimaal kan genieten van de beste kerstmix voor Noord-Limburg. Je leest het: je kerst-LP's en -CD's mag je tijdens het kerstdiner in de kast laten steken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio