Kerstfeest in Buurthuis De Singel

Print

Kerstfeest in Buurthuis De Singel

Genk -

Het vrijwilligersteam zorgde weer voor een schitterend kerfeest in buurthuis De Singel, deelwerking van vzw Rimo Limburg. De vrijwilligers hebben met ondersteuning van de buurtwerkster en de projectmedewerkster twee dagen gewerkt om alles klaar te krijgen voor het feest.

Vrijdag kwamen ze de zaal al versieren, de tafels dekken en wat voorbereidend werk in de keuken doen. Zaterdag werd er ook vroeg in de middag afgesproken om de rest voor te bereiden.
Rond 17 uur begonnen de bewoners al binnen te komen. Ze werden goed ontvangen door de buurtwerkster en naar hun tafel geleid. Na het lekkere voorgerecht en soep, was het plots heel donker in de zaal; zonder een bezoek van de kerstman is een kerstfeest natuurlijk niet geslaagd! Hij wenste iedereen nog fijne feesten en deelde cadeautjes uit! Om gebruik te maken van de gelegenheid kregen de vrijwilligers ook hun kerstcadeautjes van buurtwerkster Emine en Fatiha. Ook de vrijwilligers hadden leuke cadeautjes voorzien voor hen!

Het was een gezellige, leuke avond met lekker eten en veel cadeautjes!

Ik wil nogmaals de vrijwilligers die zich hebben inzetten in het buurthuis de Singel en ook voor de buurt bedanken voor hun prestaties in 2012!
Bedankt Fina, Celestina, Vittoria, Maria, Irma, Zora, Hubert, Louis en Giovanni.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio