Dim-dojang Genk opent satellietclub in Zutendaal

Print
Dim-dojang Genk opent satellietclub in Zutendaal

Dim-dojang Genk opent satellietclub in Zutendaal

Zutendaal -

Taekwondoclub Dim-dojang Genk traint reeds sedert een jaar in zaal Blookberg te Zutendaal. De vraag aan de Vlaamse Taekwondobond om hier een nieuwe club te openen (Dim-dojang Zutendaal) werd helaas niet aangenomen (omdat Genk dichtbij is), maar er werd wel toegestaan om een satellietclub van Dim-dojang Genk te worden.

Er blijft dus de mogelijkheid van de leden van Dim-dojang Genk en Dim-dojang Rekem-Lanaken om in Zutendaal te trainen, maar er is tevens de mogelijkheid om nieuwe leden uit Zutendaal in te schrijven. Dit kan dan onder één van de andere clubs.
Momenteel zijn taekwondoclubs Dim-dojang Genk en Dim-dojang Rekem-Lanaken aan een opmars bezig binnen het taekwondo. Verschillende leden zijn reeds geselecteerd voor het taekwondostijlteam Limburg, en regelmatig worden er op de toernooien in binnen- en buitenland vele prijzen weggekaapt door onze leerlingen.

Wij hebben een jeugdwerking, G-sportwerking (Gehandicapten) en Seniorenwerking.
Mocht je interesse hebben om te komen trainen, kom dan even een kijkje nemen op zaterdag van 10.30-12.00 u in sporthal Blookberg, Blookbergstraat, Zutendaal. Of op woensdag van 19.00-20.00 uur en vrijdag van 18.30-20.00 uur in zaal Regina Mundi, Klokkuil Genk. Of anders op dinsdag van 19.00-20.30 uuur in de sportzaal van basisschool Smeermaas, Maastrichterweg, Smeermaas-Lanaken.
Iedereen is welkom van 5 tot 99 jaar!
Inlichtingen: Edith Meyers, 4e Dan Taekwondo, 0478/350633 of Meyers.edith@telenet.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio