CLICS voor alle Zutendaalse schoolkinderen

Print

CLICS voor alle Zutendaalse schoolkinderen

Zutendaal -

De voorbije weken kregen alle Zutendaalse schoolkinderen een leuke verrassing. Wim Lenaers van BURO NIVO overhandigde aan de ouderverenigingen van de vier scholen een verrassingspakket gevuld met telkens meer dan 6.000 bouwblokjes van CLICS.

Wim Lenaers: ”Ik ben lid van JCI Genk, Junior Chamber International, en kon zo de CLICS op de kop tikken.

De blokjes hebben vorig jaar tijdens ons wereldcongres in Brussel gediend om een reusachtig JCI logo te maken op de Heizel. We hebben alle 25.000 blokjes eerst afgeschrobd en daarna in de wasmachine laten draaien. Zo zagen ze er weer allemaal piekfijn uit. Daarna hebben we met de CLICS cadeautjes geknutseld om ze in de scholen te gaan overhandigen.”

Als jonge ondernemer en vader van twee vindt Wim Lenaers het belangrijk om te investeren in kinderen: “Kinderen zijn niet alleen ons dierbaarste bezit, ze zijn ook onze toekomst. Onze scholen hebben het de laatste jaren niet makkelijk. Met beperkte budgetten proberen ze elke dag een maximale dienstverlening aan onze kinderen te leveren. Als we dan een handje kunnen toesteken doen we dat graag. We hebben de CLICS overhandigd aan de oudercomités en de directies, zij weten immers best waar het speelgoed kan ingezet worden. De reacties op onze actie waren zo overweldigend dat we nu reeds aan het broeden zijn op een nieuwe actie voor 2013.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio