Koersel Kerst 2012 groot succes

Print

Koersel Kerst 2012 groot succes

Beringen -

Twee zeer drukke dagen op Koersel Kerst 2012, veel volk de beide dagen, waarschijnlijk met het uitzonderlijke zachte weer.

Ook in Zaal Onder Ons, sfeervol versierd, was het soms wachten om een plaatsje aan tafel. De drank en eettenten hadden het druk om iedereen te bedienen, en de regendruppeltjes die af en toe neerdwarrelden kon de menigte niet deren.

Al vroeg op de zaterdagnamiddag kon je genieten van The Christmas Carol Singers, die in zeer mooie klederdracht overal hun liederen kweelde in harmonie. Na 20 uur was het de beurt aan het Berings orkest The New Oldies, voor de helft bestaande uit Koerselaren.

Op zondag begon het rustig, maar vanaf het moment dat De knappe Koppen hun sessie begonnen, dikte de menigte al snel aan. Het hoogtepunt in Koersel is al enkele jaren voor Domino weggelegd. Bij deze drie keigoede artiesten staat niemand meer stil, en de tapkraan ging ook wijd open.

Enorme vrachten bier deden de ambiance nog een tikkeltje hoger gaan, het publiek scandeerde het drietal waarna de organisatie hen nog een uurtje extra gaf en het volk helemaal uit de bol ging.

Koersel Kerst: ambiance verzekerd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio