Gebroeders Guillaume en Huub Spooren 40 jaar lid van Hubertus Big Band

Print
Gebroeders Guillaume en Huub Spooren 40 jaar lid van Hubertus Big Band

Gebroeders Guillaume en Huub Spooren 40 jaar lid van Hubertus Big Band

Maasmechelen -

Op onze jaarlijkse souper hebben we dit jaar twee bijzondere leden gehuldigd. De gebroeders Spooren. Ofschoon ze pas 50 en 51 jaar oud zijn, zijn ze toch al 40 jaar lid van onze vereniging (robijnen jubileum).

Al die jaren heeft Huub trompet gespeeld .

Hij heeft de omschakeling van fanfare naar Big Band goed verteerd en is elke repetitie trouw op post. Met zijn humor brengt hij leven in de brouwerij en als hij anekdotes vertelt uit de beginjaren, zorgt dat voor de nodige ambiance. Huub zit nooit verlegen om een grap en zijn aanstekelijke lach is alom gekend.

Guillaume is ook al 40 jaar lid maar door zijn beroepsactiviteiten als zelfstandige kwam hij steeds minder naar de repetities, wat hem de naam “Guillaume Spoorloos” opleverde. Hij heeft dan zijn hoorn aan de haak gehangen, ofschoon hij net als Huub een uitstekende muzikant was. We zijn nog steeds aan ’t wachten tot hij zijn comeback maakt op een schuiftrombone, zoals hij ons enkele jaren geleden beloofde. In afwachting daarvan is hij tegenwoordig bestuurslid. Ook hij is gekend om zijn grapjes en droge humor.

We hopen dat de twee broers nog lang in onze vereniging mogen blijven. Bij deze wensen we hen nogmaals proficiat.

Het bestuur en de muzikanten van de Hubertus BigBand uit Maasmechelen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio