Nieuw jaar betekent ook nieuwe cursus bloemschikken voor VTZ

Print

Nieuw jaar betekent ook nieuwe cursus bloemschikken voor VTZ

Zonhoven -

De Vereniging van Tuinvrienden Zonhoven biedt elk kalenderjaar een prachtige kans om, voor wie maar wil, uitgebreid kennis te maken met het bloemschikken als kunstuiting, aangenaam tijdverdrijf of gepassioneerd bezig zijn met bloemen en planten, twijgen en grassen, mossen… een onbeperkte wereld aan mogelijkheden om creatief te zijn.

Wie zegt dat er geen topflorist als Mildred Goelen, Bart Van Hove, Françoise Vandonink of Kees Berkelmans diep in u verscholen zit? Of wil je liever een rustige hobby, dan kan je op je eigen niveau instappen in elke lessenreeks, die uit tien maandelijkse samenkomsten bestaat.

Onder leiding van strikt geselecteerde en uiterst bekwame lesgeefsters, volg je de lessen gezellig in ons eigen lokaal op de Kneuterweg 4. Alle accommodaties zijn voorzien en u werkt op uw eigen ritme naar een voorbeeld of op basis van eigen inspiratie. U krijgt de hulp die nodig is om alle vaardigheden en trucs te verwerven.

Aldus ontsluier je het geheim van een heerlijk bloemstuk in al zijn symboliek, in combinatie met metaal, steen of glas… en wie weet…“een bruidsboeket voor jou, zeven anjers, zeven rozen…”!

Nadere info bij Raymond via telefoon 011/813044 of e-mail raymondvangeel@skynet.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio