Voor het eerst kerstdorp op Oude Markt

Print
Voor het eerst kerstdorp op Oude Markt

Voor het eerst kerstdorp op Oude Markt

Overpelt -

In de laatste dagen voor Kerstmis, van donderdag 20 tot en met zondag 23 december zal er voor het eerst een kerstdorp georganiseerd worden op de Overpeltse Oude Markt. Op donderdag opent het kerstdorp met de wekelijkse markt, aangevuld met gelegenheidsstandhouders.

De volgende drie dagen is het dan kerstmarkt met een zeer gevarieerd aanbod. Maar er zal meer te zien zijn dan alleen shops. Elke dag zijn er workshops, optredens en animatie.

Op vrijdag zorgen Rudy’s Sound (sfeermuziek), Fatty K (human beatbox) en Lien (hedendaagse covers) voor de sfeer. Zaterdag ligt de nadruk wat meer op de jeugd met breakdance kids en jamsessie, D-bot (robotact), vuurkunstenaars Stefan Willems en Chrizz, Melody Evolved Band (ska-jazz) en Moodcollector!! (ska). Op zondag wordt het een kinderfestijn met Krist:of “circusinitiatie”, Painting by Jimmy Loos, Kindergrime by Kaat en Nele en een kinderkerstspel waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Ook ’t fanfaarke (KF Nut en Vermaak) en koor Kiliana zijn dan van de partij.

Het kerstdorp is geopend op donderdag 20/12, samen met de weekmarkt van 14 tot 19 uur, op vrijdag 21/12 en zaterdag 22/12 van 17 tot 21 uur en op zondag 23/12 tenslotte van 14 tot 19 uur.

De organisatie is in handen van de Horeca aan de Oude Markt, CreaToR CReW en de Overpeltse jeugdraad jeugdraad, met de medewerking van het gemeentebestuur van Overpelt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio