De Sint is zoek....in de Martinusschool!

Print

De Sint is zoek....in de Martinusschool!

Bilzen -

Lang zal hij leven…lang zal hij leven…hiep…hiep…hoera!!!
Donderdag 6 december was het dan zover, het moment waar we allemaal vol ongeduld naar uitkeken “ de verjaardag van Sinterklaas”.
Deze dag kwam hij samen met ons in de Martinusschool vieren.

De afgelopen weken knutselden we mooie versieringen voor deze dag en gingen we zelfs op zoek naar het paard van de Sint in onze paardenhumaniora.
Op zijn verjaardag waren we dan ook helemaal klaar voor het grote bezoek!
Met bonzende hartjes kwamen de kinderen die dag naar school, de spanning in de kleuterschool steeg toen ze een glimp opvingen van een rode mantel….zou de Sint er al zijn???
In de voormiddag kwam hij al op bezoek in de kleuterschool, hij bracht zelf de zakken met cadeautjes mee want er was een probleem, de Sint was zijn pieten kwijt! Tijdens de middag geloofden we onze ogen niet, we zagen 2 pieten op het dak van de lagere school lopen, ze waren op zoek naar Sinterklaas.
Wat nu? Zou het Sinterklaasfeest namiddag wel kunnen doorgaan nu de pieten Sinterklaas kwijt waren en omgekeerd?
We waren toch wel heel benieuwd, dus gingen we een kijkje nemen in de overdekte speelplaats. We zagen er een mooi versierd podium en 2 pieten maar helaas geen Sinterklaas…
Maar toen juf Ann een mysterieus telefoontje kreeg van de Sint waarbij hij ons vroeg om te skypen konden we op het grote scherm zien dat hij taart zat te eten in de keuken van onze school! Hij vierde samen met het keukenpersoneel zijn verjaardag!
Wanneer hij hoorde dat alle kinderen op hem wachtten is hij naar het podium gekomen waar hij een mooie kroon kreeg en kon genieten van de mooie dansjes en liedjes.
In “zwarte pieten stijl” sloten we van peuter tot en met 6de leerjaar deze spannende dag af!
Meer foto’s: www.martinusschool.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio