Nieuwe belbushalte in Onderwijslaan

Print
Nieuwe belbushalte in Onderwijslaan

Nieuwe belbushalte in Onderwijslaan

Neerpelt -

Vanaf 24 december kan iedereen gebruik maken van de nieuwe belbushalte in de Onderwijslaan, ter hoogte van woon- en zorgcentrum Sint-Jozef. De locatie van de nieuwe belbushalte was een suggestie van een van onze inwoonsters en werd door De Lijn goedgekeurd.

De gemeente probeert permanent het aanbod van belbushaltes op Neerpelts grondgebied goed in kaart te brengen en te optimaliseren. Ook uw suggesties voor belbushaltes zijn van harte welkom.

We herinneren er iedereen graag aan dat alle reizigers die binnen de gemeentegrenzen van Neerpelt de (bel)bus nemen, slechts 0,50 euro per rit betalen met een 10-rittenkaart ‘derdebetaler’. Deze gemeentekaart is enkel te koop in voorverkoop (zie de website van De Lijn voor een lijst van voorverkooppunten: www.delijn.be).

Op zaterdag (marktdag) zijn verplaatsingen binnen het grondgebied van Neerpelt zelfs volledig gratis. De enige voorwaarde is telkens dat de op- en afstaphalte van de verplaatsing binnen de gemeentegrenzen van Neerpelt, Overpelt of Hamont-Achel ligt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio