U6- en U7-spelertjes Flandria Paal hand in hand met KRC Genk-spelers

Print

U6- en U7-spelertjes Flandria Paal hand in hand met KRC Genk-spelers

Beringen -

Welke jeugdvoetballer droomt er niet van om eens aan de hand van een profvoetballer mee het plein te mogen opstappen? Welke jeugdspeler droomt er niet van om eens in een ‘echt’ stadion met duizenden supporters te mogen spelen? Wel: voor de U6-U7 van Flandria Paal werd deze droom waar.

Eerst wat bekomen bij het aankomen en betreden van het stadion, in de kleedkamer aandachtig luisteren naar de uitleg en dan de outfit van KRC Genk aandoen. Bij de aanvang van de wedstrijd KRC Genk - SK Lierse mochten ze mee het plein opkomen.

Al een heel gevoel zo een groot plein opstappen met duizenden supporters die hun ploeg warm onthaalde. De minuut stilte die daaropvolgend, voor respect tegenover de scheidsrechters na de zinloze dood van een scheidsrechter, was indrukwekkend. Een gevoel dat hen, en hun supporters, hopelijk zal bijblijven tijdens hun komende carrière.

Spijtig dat er tijdens de halve pijpenstelen regende. Maar toch traden ze weer moedig het grote plein op om er een vriendschappelijk matchke met hun leeftijdsgenoten, en teven uitgenodigde spelertjes, van SK Heusden te spelen. Doorweekt maar met een hele voldoening liepen ze onder luid applaus terug de catacomben in.

Tussendoor nog genieten van de wedstrijd KRC Genk – SK Lierse. Om deze fijne dag af te sluiten een goeie lekkere hotdog.

Bedankt KFC Flandria Paal en KRC Genk dat men dat heeft kunnen meemaken.

AC²
meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio