Kerstfeest bij petanque- & curvebowlclub Onder Ons Neeroeteren

Print

Kerstfeest bij petanque- & curvebowlclub Onder Ons Neeroeteren

Maaseik -

Iedereen keek er naar uit , naar het kerstfeest dat het bestuur had voorbereid. Zoals elke maandagnamiddag werd er eerst gecurvbowld in de sporthal van Neeroeteren . Toch was de sfeer anders dan op andere maandagen . De reden hiervoor was de kantine , die bleef donker , de deur op slot ,mysterieus .

De wekelijkse spelletjes volgden elkaar op , iedereen was geconcentreerd bezig en de kantine was iets voor straks . De gewone lachsalvos galmden door de sporthal als er weer eens iemand het hout raakte , het hoerageroep wanneer een ploeg onverwacht toch nog de overwinning binnen haalde .

Zo werd het langzaam tijd voor het kerstdineetje en werd ook het geheim van de donkere kantine onthuld . Het moet gezegd : het bestuur onder leiding van voorzitter en manusje-doet-al Jos had kosten noch moeite gespaard om de kantine om te toveren tot een prachtige feestzaal . De felicitaties richting bestuur werden verwoord door een van de leden . Onder het genot van een glaasje cava overliep de voorzitter het clubgebeuren van het afgelopen jaar en huldigde nogmaals de slogan van onze club “vriendschap boven alles”.

Dan werd het tijd om de inwendige mens te versterken , alle clubleden en hun partners lieten het zich smaken . Nog maar pas hadden de servetjes hun werk gedaan , of daar verscheen de kerstman in eigen persoon . Voor alle aanwezigen had hij een geschenk in petto . Hierna volgde het dessert onder de vorm van verschillende overheerlijke Neeroeterse vlaaien . Het nakeuvelen , wat ook belangrijk is , sloot deze
prachtige dag af .

Naast de gewone (?) wekelijkse curvbowl namiddagen neemt een grote delegatie van onze club ook deel aan het jaarlijks sportkerstfeest in de sportaccomodaties van Maaseik op 21 december en dit in het kader van de seniorensportelclub . Onze leden kennende , zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan . We wensen de deelnemers een aangename en sportieve dag toe .


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio