Koop een cadeaubon voor het dorpsrestaurant als kerstgeschenk

Print
Hechtel-Eksel -

Ieder jaar wordt het moeilijker en moeilijker om het ideale kerstgeschenk voor familie te vinden. Dit is herkenbaar voor velen onder ons. We maken het jou gemakkelijk! Koop een cadeaubon voor het dorpsrestaurant. Dit kan het ideale kerstgeschenk zijn voor jouw ouders en/of grootouders.

De cadeaubonnen van 6,5 euro zijn verkrijgbaar bij het onthaal van het OCMW of op het dorpsrestaurant zelf. Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor elk dorpsrestaurant in 2013. Bij de cadeaubon staat een korte handleiding voor de reservatie bij het gewenst dorpsrestaurant.

Het dorpsrestaurant van Hechtel-Eksel is een gezellig samenzijn waar iedereen voor een bedrag van 6,5 euro een driegangen maaltijd kan consumeren. Iedereen is welkom bij deze gezellige samenkomst. Het dorpsrestaurant vindt elke 2de donderdag in OC de Schans en elke 4de donderdag in het buurthuis van de Locht plaats.

Kortom, het ideale en goedkope kerstgeschenk om jouw ouders en/of grootouders te laten kennismaken met ons gezellig dorpsrestaurant.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio