Zingen alsof je leven ervan afhangt

Print

Zingen alsof je leven ervan afhangt

Sint-Truiden -

Sinterklaas is nog maar net terug naar Spanje vertrokken en de kinderen van de basisschool Het Blavierke van Zepperen pakken al uit met hun kerstconcert. Nu zal ook de Kerstman wel te paaien zijn met heel wat Sinterklaasliedjes, maar liedjes met stoomboten en Spanje zijn toch niet zo geschikt voor de man die met zijn rendieren uit het hoge noorden komt.

Alle klassen, van de kleuters tot de laatstejaars die binnen enkele maanden naar het middelbaar verhuizen, musiceerden zich de ziel uit het lijf. Met Samson en Gert als inspiratiebron, maar ook met een oog voor Kerstmis. Dat gebeurde allemaal onder de kundige presentatie van juffrouw Emilie Schoofs, terwijl de andere leerkrachten stonden te zweten zodra hun poulains het podium op moesten.

Z deden dat overigens niet zomaar, de kinderen van Zepperen. Met hun concert proberen ze het schoolbestuur een handje toe te steken en te helpen om de nieuwe school af te betalen. "Zingen voor bakstenen dus", maar om de Kerstman te behagen, gebeurde het met hart en ziel en met veel jingle bells.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio