Stem voor Veerle Liesens als schoonste boerin van Vlaanderen

Print

Stem voor Veerle Liesens als schoonste boerin van Vlaanderen

Dilsen-Stokkem -

Boer zijn voor een dag... Dat was de uitdaging voor Stefan Kerkhofs, zaakvoeder van The FunGroup. Deze sympathieke vent wilde graag weten hoe het ten huize Veerle Liesens, finaliste van de schoonste boerin van Vlaanderen, gaat.

Daarom een kort overzicht van het leven zoals het is.

.. op de boerderij! Ik zal mezelf en ons bedrijf even kort voorstellen. Ik ben Veerle (22), een vlotte dame die weet wat ze wil! Een boerin in verscheidene bedrijfstakken: we hebben melkkoeien, vleeskoeien, akkerbouw en ons paardenbevallingscentrum.

Stefan kreeg bij aankomst natuurlijk eerst zijn werkkledij! We gingen van start met het melk geven aan de kalfjes. Nadien deden we even een controle in de melkstal waar de melkrobot draaiende was. De koeien voeren, de paarden strooien en hooi geven stond ook nog op ons to-do-lijstje! En ja, Stefan was een kei in dit beroep! Natuurlijk mocht hij ook een ritje met onze nieuwe tractor maken! Na een productieve voormiddag arbeid was het tijd om te proeven van de boerenkost: verse melk met spek en eieren!

Stemmen op Veerle Liesens als de schoonste boerin van Vlaanderen kan vanaf 17 december op www.facebook.com/deschoonsteboerin Voor de finalistes van deze verkiezing gaan er nog enkele praktische proeven door op 10 en 11 januari 2013 in Agri Flanders, maar zoals Stefan al heeft kunnen ervaren kunnen wij nu al bevestigen dat Veerle deze proeven met glans zal behalen!

Niet enkel de proeven zullen mee tellen voor het resultaat, maar ook het aantal stemmen beïnvloeden het resultaat. Dus beste Limburgers, stem vandaag nog op de Limburgse finaliste Veerle Liesens op www.facebook.com/deschoonsteboerin! Bovendien maakt u, wanneer u uw stem uitbrengt, kans op een weekverblijf half pension in het Amathus Beach Hotel in Rhodos.

Foto's Smets Patrick

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio