SBS De Hoeksteen ontvangt de Sint

Print

SBS De Hoeksteen ontvangt de Sint

Beringen -

Zoals eerder aangekondigd zou de Sint op 4 december SBS De Hoeksteen een bezoek brengen met de Sintmobiel. PIet Hugo kreeg de eer om met de Sintmobiel te rijden.
Met spanning stonden leerkrachten en leerlingen die morgen dan ook te wachten op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten.

Groot was hun verbazing toen plots een politiewagen met zwaailichten de school kwam binnengereden. Wat was er nu weer gebeurd? Piet Hugo was die nacht nog op ronde geweest om de kinderen hun schoentjes te vullen. Hij had echter niet begrepen dat hij niet alle flesjes bier mocht leegdrinken. De Sintmobiel slingerde over de weg en werd door de politie aan de kant gezet. Gelukkig had onze wijkagent begrip voor de situatie en zorgde hij er voor dat Sint en zijn gezelschap veilig op school arriveerden.
Het werd dan ook weer een zeer aangename dag. De leerlingen van het 6de leerjaar lieten zich van hun beste kant zien in een toneelstuk over inpakpiet. Ook de overige leerlingen toonden wat ze voorbereidden tijdens de muzische dag. De Sint was aangenaam verrast. Hij kijkt alweer uit naar zijn volgende bezoek. Tot volgend jaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio