Kinderen van Het Kreeftje tekenen voor Cliniclowns

Print
Kinderen van Het Kreeftje tekenen voor Cliniclowns

Kinderen van Het Kreeftje tekenen voor Cliniclowns

Maasmechelen -

Deze kerst zorgen ‘onze’ kinderen voor de wenskaarten

Gewoon weer even kind zijn. Dat is wat Het Kreeftje ook wil als het om kinderen gaat die ziek of gehandicapt zijn. We vinden het dan ook belangrijk dat onze kinderen zich inzetten voor andere kinderen die het wat minder goed hebben.

Daarom doen de leerkrachten levensbeschouwing mee aan de actie van Cards4Cliniclowns. Kinderen ontwerpen een tekening voor een wenskaart die ook echt wordt gedrukt en verkocht. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een ziekte of handicap een onvergetelijk moment van afleiding en plezier beleven.

De actie draagt niet alleen heel veel bij voor het goede doel, maar is vooral ook heel tof. Voor de kinderen is het geweldig dat hun eigen tekening nu ook op een echte, gedrukte wenskaart komt te staan. De setjes van acht wenskaarten kosten € 6,- en worden door de kinderen zelf in kleine kring verkocht. Omdat het hun eigen tekening is, zijn de kinderen daardoor erg betrokken. Maar ook voor ouders, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden is het leuk om een uniek setje kaarten te kopen. Zo streven we tenslotte naar de ultieme bekroning op het werk: een mooie opbrengst voor Cliniclowns.
Dus, alle geïnteresseerden kunnen tijdens de schooluren steeds in het Kreeftje terecht voor een setje kerstkaarten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio