Zwarte Pieten logeren bij de Zonnebloem

Print
Zwarte Pieten logeren bij de Zonnebloem

Zwarte Pieten logeren bij de Zonnebloem

Lummen -

Waw! Wat was het weer spannend in de Zonnebloem. Dinsdag stond er plots een vreemde caravan op de speelplaats, waarvan de ramen waren dichtgeplakt Was de kampeerwagen misschien van de werkmannen...? Of logeerden er boeven...? En van wie was die zwarte hand die er regelmatig uitstak.

..?

Woensdag werd alles duidelijk: het was de slaapplaats van twee Pieten! Aan de wasdraad hing niet alleen hun propere was, maar ook een brief van de Sint. Donderdag waren de twee Pieten heel stout geweest en hadden ze alle klassen overhoop gehaald! Maar vrijdag hebben ze dat weer goed gemaakt door lekkere snoepjes te leggen in de klassen.

Wat moesten we maandag dan weer verwachten? Het vreemde huisje begon opeens te bewegen en daar verschenen de twee Pieten. Helemaal overstuur hebben ze naar de Sint moeten bellen, want ze hadden zich verslapen! Oh oh, de Sint was heel boos, aangezien zijn Pieten hem niet tijdig waren komen ophalen... Gelukkig bracht een taxi ,onder politiebegeleiding, de Sint op tijd naar de Zonnebloem. De Sint bracht daarna aan elke klas een bezoekje en nam al de Pieten terug mee naar zijn paleis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio