Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond…

Print
Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond…

Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond…

Genk -

Het huisvandeMens Genk nodigde Frederik Imbo maandagavond 3 december uit in zaal ‘De Ontdekking’ van de bibliotheek in Genk.

Dagelijks communiceren we met, maar ook naast elkaar. Misverstanden zijn zo geboren. Frederik Imbo wees op een ludieke, onomwonden manier op de typische ‘fouten’ die we allen maken in communicatie.

Hij hield ons een spiegel voor die ons deed nadenken over onze eigen manier van communiceren.

De veelzijdige Frederik Imbo (coach, acteur, presentator) wist een honderdtal personen mee te nemen in de wereld van communicatie tijdens zijn interactieve presentatie ‘Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond’. Gedreven en met de nodige humor probeerde hij mensen hun communicatievaardigheden aan te scherpen. Hoe leer je goed luisteren? Hoe geef je feedback op een respectvolle manier? Hoe zorg je ervoor dat dat wat je bedoelt ook zo overkomt? Aan de hand van dagelijkse voorbeelden drukte hij ons met de neus op de feiten en gaf aan hoe het anders kan. Soms confronterend, vaak uitdagend maar altijd herkenbaar stuurde hij de deelnemers naar huis met een hoop nieuwe inzichten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio