Ledenfeest gepensioneerden Termolen

Print
Ledenfeest gepensioneerden Termolen

Ledenfeest gepensioneerden Termolen

Zonhoven -

Het jaar is bijna om, het is weer zover. Ons traditioneel ledenfeest was weer een reuze succes. 156 deelnemers namen plaats aan de sfeervol gedekte tafels in het gemeenschapscentrum. De voorzitter opende de namiddag met een welkomstgroet en enkele mededelingen.

In stilte dachten wij even aan de mensen die ons ontvielen dit jaar. Vervolgens nam onze pastoormoderator het woord.

Hij legde de nadruk op het thema van welzijnszorg ‘Armoede verjaart niet’. Even werd er stilgestaan en nagedacht over hoe goed wij het hebben want wij mogen feest vieren en dat dit niet zo vanzelfsprekend is voor alle ouderen. Armoede kanwel lichter worden als men ze samen draagt. Na het officiële gedeelte kon men zich te goed doen aan de heerlijke gerechten die weer voor ons op de tafel getoverd werden. Er werden ook weer enkele personen gehuldigd.

Een reuze tombola met mooie prijzen mocht ook niet ontbreken . Het lelijk jonk bracht de zaal in vervoering door haar talloze belevenissen in haar familie waarna er gedanst kon worden tot laat op de avond.

Het bestuur dankt iedere aanwezige en is blij dat de vereniging zoveel vooruitgang maakt. Elk jaar komen nieuwe leden de vereniging vervoegen . Dit kan alleen maar een teken zijn dat men behoefte heeft om eens gezellig samen te zijn . Om eens te kunnen praten met elkaar en gedachten uit te wisselen. Onze volgende bijeenkomst is dan ook op 12 januari 2013 waar de festiviteiten van ons 50-jarig bestaan beginnen met een heuse nieuwjaarsreceptie.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio