Aan den Bogaerd maakt zich klaar voor de komst van de sint

Print

Aan den Bogaerd maakt zich klaar voor de komst van de sint

Peer -

In basisschool Aan den Bogaerd werden heel wat voorbereidingen getroffen voor de komst van de sint. Zo bakten onze bakpieten samen met enkele ouders en grootouders heerlijke pepernoten.

Tijdens de turnlessen voerden onze sportpieten allerlei opdrachten uit waarmee ze bewezen dat ze de echte pieten kunnen vervangen als zij ziek zouden zijn.

De kinderen kregen dan ook een heus sportpietendiploma mee naar huis.

In de speelgoedwinkel onderzochten de speelgoedpieten van welke grondstoffen speelgoed gemaakt wordt en de knutselpieten knutselden een prachtige stoomboot, een mijter met opschrift van letterkoekjes en een verlanglijstje voor de Sint.
Onze kleuterpietjes maakten een boot- en huifkartocht. Nu weten ze hoe het is om piet te zijn op een boot en hoe ze een paard moeten verzorgen.

De leerlingen van de 1ste graad schreven een brief naar de Sint en brachten de brief zelf naar het postkantoor. Spannend hoor!

De kinderen mochten hun schoentje zetten in de klas en vonden de dag nadien heel wat lekkers bij hun schoen. Hun brief vol wensen was dus goed terecht gekomen.
Op dinsdag 4 december was het dan eindelijk zover en konden de kinderen de Sint in het echt ontmoeten. Ze voerden prachtige dansjes op tijdens de Sinterklaasshow en werden door Sint en piet beloond met een snoepzak vol lekkers en een zak educatieve cadeautjes voor in de klas.

De verjaardag van de Sint werd een groot feest waarvan kinderen, ouders, grootouders en leerkrachten erg genoten. Bedankt Sint en piet en tot volgend jaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio