Workshops: Krokuskralen

Print
Workshops: Krokuskralen

Workshops: Krokuskralen

Beringen -

Op maandag 23 februari, zijn er 2 workshops voor het maken van Pandora- of bedelarmbanden. De workshops vinden plaats in het Ontmoetingscentrum De Buiting in Paal.

De eerste workshop is voor kinderen van 9 tot 11 jaar, en is van 10.00 tot 12.

00 uur. De tweede workshop is van 13.00 tot 15.00 uur, en is bestemd voor kinderen van 12 tot jaar.

Pandorabedels

Pandora- of bedelarmbanden zijn weer helemaal ‘in’. Zij hebben altijd een grote aantrekkingskracht op zowel de mensen als de goden. Zij symboliseren vrouwelijkheid, kracht en verleiding. Ontwerpers hebben deze drie elementen gebruikt om vorm te geven aan de sierraden van Pandora.

Pandora biedt vele mogelijkheden, die passen bij persoonlijke stijl en smaak. Het is een collectie van armbanden en colliers, die verrijkt worden met een assortiment van kralen en bedels. Het assortiment bestaat uit zilver en goud. De Pandora’s kunnen ook edelstenen en glaskralen bevatten.

De sterkte van de Pandora armband is de basis van dit systeem. Door middel van een schroefbeweging wordt elke bedel in een armband of collier gedraaid.

Maximum 15 deelnemers per workshop. Het inschrijvingsgeld bedraagt €10. De begeleiding is in handen van Ester Deckx. Voor verdere informatie kan men terecht op telefoonnummer 011450310 of per email marijke.henkens@beringen.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio