Een bed voor Sinterklaas

We hebben maandag bezoek gehad van de Sint met zijn pieten. Hij ging op bezoek in iedere klas, er werd gezongen, gedanst en in iedere klas werden en cadeautjes uitgepakt. De Sint had een probleem de nachten waren heel zwaar en hij zou het fijn vinden als hij ergens een dutje kon doen.

Nathalie Dirx

Dus vroeg de Sint of wij een bed konden klaarmaken. Wat had hij nodig: een bed, een nachtkastje, een tandenborstel, tandpasta... De kleuters wilden hiervoor zorgen!!

Dinsdag namen de kleuters en de juffen mooie spullen mee om in de slaapkamer van Sinterklaas te zetten.Samen met de kleuters werd alles mooi op zijn plaats gezet en was de slaapkamer helemaal af. Wat werd het knus en gezellig, je zou er zo in kunnen duiken!

De kleuters waren woensdag echt benieuwd of de Sint op bezoek was geweest en had geslapen in het bed. En ja hoor, het bed was beslapen en er lag een brief en voetsporen. De Sint had ook zijn tanden gepoetst want de tandenborstels waren nog nat. In de brief stond dat de Sint en piet schoenen nodig hadden: pantoffels, sportschoenen, rubberen laarzen, deftige schoenen, gewone schoenen. De kleuters moesten thuis zoeken naar de juiste schoenen en mochten deze meenemen.

Op donderdag vonden we een zak met vuile was, de jongste kleuters zorgden dat het terug fris was Doordat de pieten hadden het te druk en konden hun eigen was niet meer doen. Vandaag werden ook de schoenen gepast en als ze pasten dan mochten ze bij de slaapkamer van Sinterklaas gezet worden. Zo kan Sinterklaas de schoenen kiezen die hij wilt.

Vrijdag zagen de kleuters dat de Sint schoenen had uitgekozen en mochten de andere schoenen weer mee naar huis. bedankt om de schoenen te lenen! De Sint had vandaag zijn bed weer niet opgemaakt dus werd er een "bedopmaakpiet" gekozen. Zodat het bed weer klaar was voor het volgende bezoek van Sinterklaas. Wat een leuke week hebben de kleuters achter de rug!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio