Volkstuin Bree organiseert nieuwe cursussen bloemschikken voor beginners

Vele cursisten bloemschikken van de Volkstuin Bree hebben er hun jaar bijna opzitten.Er werd hard gewerkt, en er ontstonden prachtige bloemstukken. Steeds staan wij er van te kijken wat de cursisten bereiken na één jaar bloemschikken. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste bloemschiktechnieken, organiseren wij een vervolmakingsjaar wat je vele jaren kan blijven volgen.

Jos Bloemen

De doelstelling van het bloemschikken is steeds een stapje verder te geraken, betere technieken te leren, vaardiger te worden. Hiervoor zijn onze bloemschiklessen de beste oplossing.

Wij respecteren de natuur; wij zijn Volktuinders. Vele bloemstukken kan je maken met groen uit eigen tuin. Wij proberen met een minimum aan gekocht materiaal, mooie stukken te maken.

Wat kan er nog mooier zijn om bij één of andere feestelijke gelegenheid uw tafel, huis of zaal op te vrolijken met een mooi bloemstuk ?

Heb jij ook interesse voor het bloemschikken, ken je er nog niets van, dan ben je welkom in onze nieuwe cursus bloemschikken voor beginners die start op dinsdag 22 januari 2013. Heb je al een weinig ervaring, of misschien veel, dan kan je steeds terecht in onze hogere jaren. Alle lessen gaan door in het Ontmoetingscentrum te Bree, ’s avonds om 19.30 u. en duren ongeveer 2 uren.

Info over programma, data, prijs, enz. is terug te vinden op onze website www.volkstuinbree.be. Ook telefonisch kan je terecht bij onze secretaris op tel. nr. 089 464871 of via email volkstuinbree@skynet.be

Iedereen welkom

Volkstuin Bree


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio