Accountantskantoor Reynders-Di Passio houdt jaarlijks personeelsfeest

Op 30 november hield het accountantskantoor Reynders-Di Passio haar jaarlijks personeelsfeest. Enkele collega's hebben de organisatie op zich genomen en organiseerden voor de hele groep een daguitstap naar Hasselt.

De aftrap werd gegeven met een heerlijk uitgebreid ontbijt in De Coeckepanne, gevolgd door een stevige wandeling van 25 minuten naar de gebouwen van Concentra, waar we vriendelijk werden ontvangen en waar ons de historiek en de werking van het bedrijf uit de doeken werd gedaan.

Angela Di Passio

Dit bezoek werd gevolgd door een stevige lunch bij Florian in het centrum van Hasselt. Dit konden we allen goed gebruiken om de volgende activiteit te kunnen doorstaan: Het Jenevermuseum. Hier werd ons het verhaal verteld 'van graankorrel tot borrel'. We hebben ondermeer het productieproces in een authentieke 19de-eeuwse stookinstallatie kunnen volgen. En om dit onderdeel af te sluiten hebben wij een kleine degustatie gedaan van enkele jenevers.

Na een kleine pauze sloten we de avond af met een diner in verzorgd door een traiteur in het Huis Vanstraelen, gevolgd door enkele danspasjes onder leiding van een dj.

Het was een geslaagde dag die door iedereen werd geapprecieerd!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio