SBS De Hoeksteen bereidt bezoek sint voor

Op dinsdag 4 december zal de sint naar jaarlijkse gewoonte een bezoek brengen aan SBS De Hoeksteen. Dit is ieder jaar weer een hele belevenis voor de kinderen en de leerkrachten.

Vorige week doken er op de speelplaats, maar ook in de turnzaal (tijdens de brunch) enkele brieven op van de sint.

marleen moons

Hiermee kondigde hij zijn komst aan, maar hij had ook enkele opdrachten voor de leerlingen. Hij daagde hen uit om een oplossing te zoeken voor zijn speculaasmachine die stuk was. De tweede opdracht luidde maak een leuke dans op het lied ‘Zwarte Pietenstyle’ en tot slot moesten de leerlingen een Sinterklaaslied maken op de tonen van ‘C’est La Vie’.

Iedereen was dolenthousiast. Onmiddellijk kwamen de leerlingen met allerlei creatieve ideeën. Om alles goed te laten verlopen stelde de directeur voor om op woensdag 28 november een muzische namiddag te organiseren met verschillende workshops. Het werd een dag met superleuke activiteiten: speculaas bakken, dansen, zingen, tekenen en schilderen, schrijven, een tekenfilm maken en een groots toneelstuk. Alle leerlingen genoten. Ze zullen zich deze dag nog lang herinneren.

Maar het is nog niet gedaan, want is de sint wel tevreden? We zullen het weten op 4 december. Directie, leerkrachten, oudercomité en leerlingen zullen de goedheiligman en zijn pieten die dag met open armen ontvangen. Wordt vervolgd!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio