Daar waar het begon: JC De Kouter

Iedereen wist dat het ging gebeuren...Iedereen was aan het wachten wanneer...Woensdag avond was het voor iedereen duidelijk... De oude Kouter wordt afgebroken!

Bijna 25 jaar lang heeft JC de Kouter duizenden jongeren leuke momenten laten beleven.

Thomas Gielen

Dit in het gebouw in de Heuvelstraat. Ondertussen hebben de Bocholter jongeren een prachtig nieuw gebouw gekregen achter het gemeentehuis. Al deze jongeren wisten dat het gebouw waar dat het allemaal begonnen is, afgebroken zou worden. En dit is voor iedereen duidelijk geworden. Woensdag 28 november reden er vrachtwagens met containers en een grote kraan de Heuvelstraat in. Donderdag was de dag dat het zou gebeuren. De oude Kouter zou gesloopt worden.

Zo verscheen er donderdag namiddag een foto en filmpje op Facebook. Het was zover. Er bleef geen steen meer staan. Een massa reacties op Facebook bewees dat de oude Kouter nog bij vele mensen leeft. Sommige reacties waren: daar waar het begon, mijn eerste pintje, mijn eerste liefje, mijn man leren kennen, eerste optreden, vele vrienden leren kennen, memorabele feestjes, daar is het fout gelopen, flipperrecord, ik schreef nog iets op de partywall, .... Kortom, teveel om allemaal te noteren. Dit bewijst dat de Kouter nog steeds leeft bij jong en oud. We kunnen inderdaad stellen... Daar waar het begon!

Iedereen zal massa's leuke herinneringen hebben aan de goede oude Kouter, maar we mogen niet vergeten, er worden nog iedere dag nieuwe herinneringen gemaakt in de nieuwe Kouter. Eenmaal een Kouter lover, is voor altijd een Kouter lover!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio