Aanval tegen Iran

In een interview met CNN veegt voormalig wapeninspekteur Scott Ritter de vloer aan met de regeringen Bush en Blair. Ook hij was immers voor de inval in Irak al overtuigd dat Saddam niets meer van betekenis kon aanmaken of bezat. Hij spreekt rechtstreeks van valse voorwendsels, leugens en halve waarheden, de wereld bewust opgelepeld door Washington en Londen.

Rob Berkmans - Achel

Een dag later zendt Nova een interview uit met journalist Seymour Hirsh die middels kontakten binnen het Pentagon lucht heeft gekregen van de plannen van Washington om deze zomer nog, zonder enige waarschuwing (!) , strategisch doelen in Iran aan te vallen, onder meer kerncentrales (!)

Dit zou een gecoördineerde aktie worden samen Israël dat onder meer ook een aantal moskeeën, liefst op een bijzonder druk moment wil bombarderen om zodoende zeker te zijn dat in een klap een aantal vooraanstaande Mollah's zouden uitgeschakeld worden.

Washington zou in dit geval zelfs de dood van buitenlandse diplomaten al hebben 'ingecalculeerd' ,

die bij een dergelijke aktie zouden omkomen.

En nog moeten wij hierbij geloven dat de Islam een bedreiging vormt voor de vrije wereld.!

Wel, Bush zou, in plaats van zich met nog meer haviken te omringen, beter het devies volgen van Stalin op het einde van zijn leven en hooguit nog een veearts in zijn buurt dulden. Want, wie aldus de zwaar paranoïde Kremlinleider de goedheid heeft een beest in leven te willen houden zal zeker niet zo pervers zijn een mens te doden.

Einde citaat. .