thumbnail: null
thumbnail: null

Aruna

Zowat 700.000 mensen hebben gisteren de slag gezien die Aruna aan Mikulic toediende tijdens de bekerwdstrijd KRC Genk - Anderlecht. Toch wordt deze "speler" van "ANDERLECHT" niet vervolgd voor dit wangedrag.Dit is een mooi voorbeeld voor onze jeugd, achter de rug van de scheidsrechter mag je iemand neer slaan.

Geert Moors - Opglabbeek

Ik denk trouwens dat er niemand die de wedstrijd gezien heeft eraan twijfelt dat de lijnrechter dit wel degelijk gezien heeft.Het gebeurde op nog 5 meter voor hem.

Omdat dit incident op beeld is vastgelegd telt dit niet als bewijs voor de heren van de KBVB in Brussel, als iemand (Claessen)een interview geeft aan een journalist en deze maakt daar een reportage over dan wordt je wel bestraft (als je bij Genk voetbalt, Mpenza mag zeggen dat de ganse voetbalbond corrupt is en dan nog een deur instampen, allemaal niet erg).Men leeft blijkbaar nog in de middeleeuwen in Brussel.

De ware reden waarom Mister ARUNA geen rode kaart kreeg en ook niet zal krijgen is dat hij nog een voorwaardelijke straf heeft van maar liefst 6 wedstrijden, dus bij de eerste rode kaart heeft hij al minstens 6 wedstrijden schorsing. En daarom krijgt hij geen kaart en lijden onze scheidsrechter en lijnrechter plotseling aan blindheid.

Eerlijk duurt het langst en voetbal is een feest, alleen niet op die manier.