thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Wesley Sonck

Als houder van een seizoenkaart bij Borussia Moenchengladbach verheug ik me nu al op de acht resterende thuiswedstrijden van dit seizoen.

J. Francot

Maar liefst vier Vlamingen in de selektie , een vijfde onderweg vanuit Turkije en bovendien wordt ook Koen Daerden regelmatig gevolgd door de Borussia scouts.

Wesley Sonck en Bernd Thijs zullen wel regelmatig een basisplaats hebben , al blijft het constant hard knokken in de Bundesliga . Joris van Hout zal door zijn voorbeeldige inzet en teamgeest ook steeds dicht bij de basis-elf staan. Voor Nico van Kerckhoven zal het wat moeilijker worden omdat in de verdediging de concurentie enorm groot is.

Veel Limburgers en met name de voetballiefhebbers uit het Maasland zullen de volgende maanden onze landgenoten aan het werk willen zien in het prachtige Nordpark, al is helaas nu al de wedstrijd tegen Schalke 04 van zondag 20 februari a.s. uitverkocht.

Mits voldoende Limburgers zich voor het volgende seizoen een seizoenkaart zouden aanschaffen , zou het te overwegen zijn voor elke thuiswedstrijd busvervoer richting Gladbach in te zetten. Je auto parkeren bij het Borussia-park is er ook niet goedkoop , 4 Euro , wat op seizoenbasis toch 68 euro betekent aan parkeergeld.