Deelnemers uit acht landen voor stage Hapkido Chung Do

Print

Deelnemers uit acht landen voor stage Hapkido Chung Do

Lanaken -

Om te vieren dat hij al 35 jaar actief is in de gevechtssport, organiseerde Rony Dassen een internationale stage in OC Kleinveld in Rekem. Speciaal voor deze gelegenheid kwam Master Scott Sungyeel Seo, 7° Dan en vertegenwoordiger van de World Kido Federation, naar België om er gedurende twee dagen les te geven aan een internationaal gezelschap uit maar liefst 8 Europese landen.

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober stonden een 70-tal deelnemers paraat om nieuwe technieken aan te leren die ze vervolgens inoefenden.
Het mooie was dat tijdens deze stage jong en oud, mannen en vrouwen, samen trainden. Bij Hapkido Chung Do is de familiale en vriendschappelijke sfeer heel belangrijk. Zo zagen we dan ook papa's trainen met hun zoon of dochter en stonden moeder en zoontje dezelfde oefeningen in te studeren.
De buitenlandse deelnemers kwamen om hun kennis uit te breiden om verder aan te kunnen leren aan de leden in hun clubs.
Telkens Master Scott Sungyeel Seo een oefening uitlegde, had hij de volledige aandacht van alle aanwezigen!

De trainingsdagen werden telkens afgesloten met een spectaculaire demonstratie van zowel de allerkleinsten (kleuters en jonge kinderen) als van het demonstratieteam dat een wervelende act neerzette.
Alle deelnemers zijn unaniem akkoord dat dit evenement zeker voor herhaling vatbaar is!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio