KWB Kwaadmechelen op bedrijfsbezoek in Ravels

KWB Kwaadmechelen maakte woensdag 24 oktober een uitstap naar de firma Tuytelaers in Ravels. Tuytelaers is een bedrijf dat zich vooral bezighoudt met de verwerking van graniet en arduin.

We spraken met maar liefst 27 leden af aan de kerk in Kwaadmechelen.

Patrick Bosmans

Stipt om 8 uur vertrokken we naar Ravels. Met de hele caravan wagens en carpoolers kwamen we zonder moeite stipt om 9 uur aan op de locatie. Daar wachtte onze gastheer Etienne Ponet werknemer bij Tuytelaers en KWB-lid, ons al op. Na een lekkere tas koffie en al even smakelijke ontbijtkoeken, kregen we een rondleiding doorheen de verwerking van graniet, arduin, enz.

De bezoekers lieten hun mond openvallen van verbazing. Hoe men van dergelijke enorme blokken tot bijvoorbeeld een keukenblad komt, had menigeen nog nooit gezien. Op bepaalde momenten waande je je in een science-fictionfilm wanneer een enorm zaagblad een blok graniet te lijf ging.

Na ons bezoekje aan de showroom van Tuytelaers bracht het gezelschap een bezoek aan restaurant De Drie Linden in Mol-Postel. Na een overheerlijke maaltijd trokken we met de gegadigden de bossen in voor een prachtige wandeling!

Moe maar zeer voldaan vertrokken we terug richting Kwaadmechelen. De KWB wil Etienne bedanken om deze bijzondere dag mogelijk te maken en aan de vele leden voor de grote opkomst.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio