Drie jaar lang wandelen ze in Eksel voor hun gezondheid

Print

Drie jaar lang wandelen ze in Eksel voor hun gezondheid

Hechtel-Eksel -

Dat de gezondheidswandelingen in Eksel al drie jaar bestaan, mochten we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze staan immers tweemaal in de week klaar om in groep door weer en wind te gaan wandelen. Gezelligheid troef daar bij die wandelaars. Hierom werden zowel de voorlopers (Jaak en Jan) als de deelnemers in de watten gelegd.

Dertig wandelaars stonden klaar. Het weer zat mee want er werd gewandeld met een stralend herfstzonnetje op de achtergrond. Zalig! Na de stevige wandeling werd er getrakteerd. De voorlopers kregen nog een extra doosje pralines en een EHBO-pakketje zodat ze voorzien zijn voor mogelijke kleine ongevalletjes.

Naar goede gewoonte naam voorloper Jaak Agten het woord om deze viering in goede banen te leiden. Na verschillende meldingen eindigde Jaak met enkele moppen en een goede tombola. Jaak had ervoor gezorgd dat iedereen een prijsje had. We zagen dus enkel blije gezichten.

Elke maandag en vrijdag starten deze gezondheidswandelingen om 14 uur aan ‘t Exelshof. Iedereen mag komen meewandelen! Gezondheidswandelingen zijn wandelingen van een half uur. Het doel is om de mensen aan te zetten tot meer bewegen. Wist jij dat elk dagelijks wandelingetje van een half uur jou meer gezondheidswinst kan opleveren? Hebben we je overtuigd? Kom dan zeker eens meewandelen met deze gezellige bendes. Dit is ons aanbod van de gezondheidswandelingen.

Elke maandag en donderdag om 10 uur aan de Schans
Elke maandag en vrijdag om 14 uur aan ’t Exelshof
Elke woensdag om 19 uur aan het parochiecentrum
Elke dinsdag om 20 uur aan de Schans. (Deze wandeling duurt een uur)

Langs deze weg willen we onze voorlopers voor hun inzet en hun enthousiasme en de deelnemers voor de talrijke opkomst bedanken. Zonder hen kenden de gezondheidswandelingen geen succes wat nu wel het geval is. Hiervoor een welgemeende dank u wel.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio