Wordt Hamont-Achel de slimste gemeente van Vlaanderen?

Print
Hamont-Achel -

In het voorjaar van 2013 produceert televisiebedrijf Woestijnvis een nieuwe quiz voor VIER, met als titel De Slimste Gemeente van Vlaanderen. In dit nieuwe tv-format gaat Woestijnvis op zoek naar de quizploeg – en op die manier naar de gemeente – die één jaar lang die eretitel mag dragen.

Alle 308 Vlaamse gemeenten worden uitgenodigd om één quizploeg, bestaande uit een mannelijke en vrouwelijke kandidaat, af te vaardigen naar de preselectie. In het tv-programma zelf zal de deelnemende ploeg worden uitgebreid tot drie personen: niemand minder dan de burgemeester zal dan de rangen versterken.

Wie aan quizzen in Hamont-Achel denkt, denkt ook meteen aan de Miezerige Slijpers. Deze doorgewinterde kaartclub, bekend van hun jaarlijkse Quizzy Kwis in april, heeft met het stadsbestuur de handen in elkaar geslagen om het sterkste quizduo van Hamont-Achel op te sporen.

Op vrijdag 9 november om 20.00 u organiseren de Miezerige Slijpers een originele en plezante quiz in het Michielshof te Achel. Het winnende duo zal de kleuren van onze stad mogen verdedigen in de preselecties. Ben jij iemand die elke avond de antwoorden naar de tv roept tijdens Blokken of De Slimste Mens ter Wereld en heb je een familielid, buur of kennis die gespecialiseerd is in 1001 weetjes, stel je dan kandidaat en wie weet worden jij en je quizpartner samen met de burgemeester wel het slimste trio van Vlaanderen!

Kandidaturen kunnen worden gericht aan de infodienst van de stad Hamont-Achel, Stad 40, 3930 Hamont-Achel of per e-mail op infodienst@hamont-achel.be. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde gemengde (man en vrouw) quizduo’s, woonachtig in Hamont-Achel. De kandidaten moeten zich kunnen vrijmaken op 1 december wanneer de preselecties plaatsvinden bij Woestijnvis. Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 6 november. Vergeet zeker niet om een originele ploegnaam te bedenken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio