Maak jij van Neerpelt de slimste gemeente van Vlaanderen?

Print
Neerpelt -

Begin 2013 produceert televisiebedrijf Woestijnvis een nieuwe quiz voor VIER. Die heeft als voorlopige titel De Slimste Gemeente van Vlaanderen. In dit nieuwe tv-formaat gaat Woestijnvis op zoek naar de quizploeg – en op die manier naar de gemeente – die één jaar lang die eretitel mag dragen.

Alle 308 gemeenten van Vlaanderen worden uitgenodigd om één quizploeg af te vaardigen naar de preselectie. Zo’n ploeg telt 2 kandidaten: een man en een vrouw, vanzelfsprekend inwoners van de gemeente die ze vertegenwoordigen. Alle ploegen worden op 1 december 2012 verwacht voor de grote preselectie. De 80 ploegen die als beste uit die preselecties komen, gaan door naar de opnames van het tv-programma, begin 2013. De kandidaten moeten voor opnames beschikbaar zijn in januari, februari en maart.

In het tv-programma volgend voorjaar wordt de ploeg uitgebreid tot 3 personen: de geselecteerde quizploegen worden aangevuld en aangevoerd door de burgemeester. De quiz doet een beroep op de kennis en de intelligentie van doorgewinterde quizkandidaten, maar heeft ook aandacht voor populaire cultuur. Hij wordt gemaakt met respect voor de kandidaten.

Denk jij Neerpelt als beste te kunnen vertegenwoordigen om de slimste gemeente van Vlaanderen te worden? Geef dan tegen uiterlijk 31 oktober volgende gegevens door via cultuur@neerpelt.be:

• Jouw naam en contactgegevens
• Korte motivatie waarom jij Neerpelt moet vertegenwoordigen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio