Freinetschool ‘Op Stelten’ opent knuffeldierentuin voor het grote publiek

Print

Freinetschool ‘Op Stelten’ opent knuffeldierentuin voor het grote publiek

Dilsen-Stokkem -

De dierentuin ‘Op Stelten’, opgericht door de jongste kleuters, is vrijdag voor het grote publiek feestelijk opengegaan. De oma’s en opa’s mochten om 13.30 uur een bezoekje komen brengen, de mama’s en papa’s kwamen om 15 uur.

Ze werden opgewacht door schattige leeuwtjes die dan samen met hun naar de knuffeldierentuin gingen.

Bij het binnenkomen kregen ze allemaal een plattegrond om zo de weg naar alle dieren te vinden. Bij elke dierenkooi hing een dierenfiche waar op staat welk dier het was, wat het goed kon en wat het graag at. De bezoekers konden ook genieten van de mooie knutselwerkjes en tekeningen die hun kapoenen hebben gemaakt.

Totdat……er plots een belletje rinkelde…Een stem riep luid door de micro: “Aandacht! Aandacht! De voorstelling gaat beginnen, kom snel naar de ingang van de dierentuin een kijkje nemen!” Alle leeuwtjes namen plaats in de kring en de oma’s, opa’s, mama’s en papa’s zochten een plekje rond de kring. Het was tijd voor de dierenvoorstelling!

Ella heette iedereen van harte welkom in de dierentuin ‘Op stelten’. Daarna vertelde elke kapoen iets over het project. Wat eten de dieren allemaal? Waar wonen ze? Welke verschillen zijn er? Enkele mooie knutselwerken kwamen tevoorschijn…De jongste kleuters sloten de voorstelling af met een supergek liedje en bedankten iedereen voor hun komst!

Een super afsluiter van een heel leuk project!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio