Kempenbloei en haar b(l)oeiend verleden

Print

Kempenbloei en haar b(l)oeiend verleden

Hamont-Achel -

De 150e verjaardag van KF Kempenbloei werd dit jaar goed gevierd, denken we maar aan het openluchtevenement Kempenbloei Bruist , de academische zitting, het jubileumconcert, de concertreis naar Praag, de kinderdisco, het jubileumboek Kempenbloeiwaardig, de CD Kempenbloei 150, de familiedag en de fuif met Mucho Gusto.

2012 zal in het archief bewaard worden als een onvergetelijk feestjaar.
150 jaar herbergt een hele geschiedenis, deze werd gebundeld in het jubileumboek . Uiteraard kan niet alles in een boek en daarom nodigt KF Kempenbloei , in samenwerking met de heemkundekring Achel, u uit op haar tentoonstelling “Kempenbloei in Beeld” of Kempenbloei vanaf de start tot heden. Honderden foto’s, documenten, diploma’s, trofeeën, vlaggen, uniformen, beeldmateriaal … van de fanfare, drumband, jeugddrumband, jeugdfanfare en majoretten , té veel om op te noemen, maar zeker de moeite om te komen bekijken.
We heten je van harte welkom van 1 t/m 4 november in GC Michielshof telkens van 10u tot 18u. Tijdens deze tentoonstelling worden het jubileumboek en de CD’s te koop aangeboden. Inkom gratis


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio