Baseball: Nstars winnen seizoensafsluiter op de Scoutsrally

Print

Baseball: Nstars winnen seizoensafsluiter op de Scoutsrally

Neerpelt -

De senioren van de Neerpeltse Baseball en Softball Vereniging Nstars hebben zondag 14 oktober hun laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een riante 8-4 overwinning op de Limburg White Sox.

De zondag gaf fraai herfstweer en het baseballveld van de Nstars op de Scoutsrally lag er nog behoorlijk bij.

De Nstars hadden zich alvast goed kunnen opwarmen aan het kastanje- en bladervrij maken van het infield. Alles was dan ook optimaal gereed gemaakt voor de spannende vriendschappelijke derby tussen deze twee Noord Limburgse baseballteams: de Nstars uit Neerpelt en de Limburg White Sox uit Genk.

Het beloofde een gedreven en sportieve wedstrijd te worden. En dat werd het ook, met goed veldwerk en tactisch spel bij beide teams. Het moet gezegd worden, de Nstars hadden een gelegenheidspitcher opgesteld, die de wedstrijd naar zijn hand heeft kunnen zetten. Tim produceerde pitches van ruim boven de 100 km/h uur en verzorgde een ware baseballshow voor de toeschouwers. De fast-balls waren moeilijk te raken voor de tegenstander en vormden bovendien een grote uitdaging voor Sander, de prima spelende aspirant-catcher van de Nstars. Maar als de baseball dan eenmaal geraakt werd ‘zat hij er meteen goed op ook’! Fast pitching and big hitting in Neerpelt. Al met al een geslaagde en leuke wedstrijd. De Nstars kijken uit naar de return in Genk volgend seizoen.

Eind november gaan de Nstars weer indoor trainen. Wil je meedoen of komen kijken? Ga dan gerust eens langs. Meer info op: www.nstars.be
(foto’s: Robin Mues)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio