thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Gepensioneerden ACV en OKRA Oostham delen ere-tekens uit

Vrijdag 12 oktober vond het jaarlijks feest van de gepensioneerden ACV en OKRA Oostham plaats in het Kristoffelheem. Naar goede gewoonte werd het feest ingezet met een gebedsdienst in de parochiekerk, voorgegaan door diaken Theo Nicasy. De leden herdachten zij die het afgelopen jaar heengingen met een kaarsje en foto Gustaan Vuegen, Thys Rosalie, Leopold Hanegreefs, Petrus Winderickx, Frans Van Olmen en Erik Krampiltz.

Patrick Bosmans

Met een welkomstwoord van voorzitter Gust Kenis werd het feest in de zaal geopend. Alle bestuursleden hadden ijverig meegewerkt om de zaal klaar te zetten, maar de kroon op het werk werd gezet door kokkin Leontine en haar helpsters: de tafels mooi versierd, een lekker aperitief en vooral een piekfijn uitgebreid diner met als dessert koninginnenrijst om U tegen te zeggen.

Een speciale fruitkorf werd bezorgd aan de aanwezige leden die een ere-teken van het ACV ontvingen voor hun trouw lidmaatschap. Luc Bressers, secretaris ACV-bouw_industrie_energie mocht zo 18 leden hun ere-teken overhandigen. Aanwezig op het feest waren: Laenen Gerard en Van Olmen Clementina (Brons – 25 jaar), De l’Arbre Frans (Zilver - 35 jaar), Aerts Hendrik, Houtmeyers Marcel, Raymaekers Jos en Swerts Petrus (Goud – 45 jaar), Luypaerts Jos, Schepkens Maurits en Thys Alfons kregen een speciaal ere-teken omdat ze 50 jaar lid zijn.

Daarna werd er nog een tombola gehouden en kreeg iedereen voor het naar huis gaan nog een tas koffie met een lekker pasteitje.

De bond van Gepensioneerden ACV/OKRA Oostham organiseert volgende activiteiten: elke dinsdag om 13u30 een wandeltocht in de omgeving, elke woensdag een fietstocht om 13u30, iedere donderdag om 14u kaartspelen in het Kristoffelheem. Daarnaast is er nog de jaarlijkse uitstap met de bus, een Paasfeest en dit Groot Feest in oktober.De organisatie verwelkomt graag nieuwe leden, maar is ook op zoek naar jonge gepensioneerden die bij het bestuur willen komen. Ze hebben liever veel bestuursleden die weinig moeten werken, dan weinig bestuursleden die veel moeten werken.

Voel je geroepen om aan te sluiten als lid, bestuurslid of gewoon vrijwilliger om je in te zetten voor de gepensioneerde dorpsbewoners dan kan je je aanmelden bij Fons Van Genechten op 011/34 29 88.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio