thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Prins in zaal Mimosa te Zonhoven

Hoog bezoek maandag in zaal Mimosa te Zonhoven. Niemand minder dan Bobby Prins was de gastartiest van dienst op de maandelijkse seniorennamiddag. Iedereen wilde erbij zijn en door de massale opkomst moest er eerst nog een kleine verhuis van de inkom- en bonnenverkoop plaatsvinden.

johny pipeleers

De deuren werden dan maar opengezet en zodoende kon iedereen plaatsnemen aan de weer mooi gedecoreerde tafels.

Zoals steeds werd het publiek weer opgewarmd door huisorkest ‘My life’ en toen alle ouderdomskwaaltjes waren weggedanst, was het de beurt aan Bobby Prins. Vanaf de eerste noten die hij liet horen was iedereen het erover eens dat de Bobby Prins van 40 jaar geleden op het podium stond. Zijn mooie warme stem heeft hij nog altijd en dat iedereen zijn liedjes nog kent, was ook snel duidelijk. Door velen werden ze van begin tot eind meegezongen. Want wie kent er niet ‘Sancta Maria’, ‘2 bloedrode rozen’, ‘Toe, kom in mijn armen’…? En dat sommigen dat letterlijk namen en elkaar eens goed vastpakten maakte het allemaal nog zoveel mooier.

Na het optreden maakte hij nog even tijd om met enkele vrouwelijke fans (en ook 1 mannelijke! ) voor een foto te poseren. Ook hij had van zijn optreden genoten want nog dezelfde avond zette hij deze mooie woorden op Twitter: “Wat een geweldige ontvangst in Zonhoven in Limburg. Jullie raakten mijn hartje. Bedankt allemaal en tot gauw.”

Volgende maand is de gastartiest Cliff Rilly. Verder staan nog Albert (komiek-zanger), My life, Salim Seghers en Frank Galan op het programma. Gelieve tijdig te reserveren om zeker te zijn van je plaats op het nummer 0499 19 41 21. Want zoals de vader van 13 kinderen zei: “Vol is vol”. Tot volgende maand!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio