thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Prijsuitreiking fiets-foto-zoektocht KWB Paal

De jaarlijkse Fiets-Foto-Zoektocht van KWB Paal was weer een succes. Dit jaar had Michel een tocht van 2 lussen uitgestippeld volledig in Paal. Tijdens deze 22km fietstocht had hij een 50-tal foto’s genomen, er een detail uitgehaald en in het boekje gezet.

André Caubergs

Simpel toch?

Of, zoals hij zelf verwoordt: "De pracht van de originele dakgoten, allerhande versieringen, brievenbussen die verschillen in grootte en vorm, fonteinen en beeldjes… Aanduidingen op nutsvoorzieningen die op het eerste gezicht allemaal hetzelfde zijn maar toch ergens verschillen. Weipalen en poorten waarvan je dacht zo staan er twaalf in een dozijn, wij hebben de 13de gevonden. Prachtige bomen met een opmerkelijke vorm. Zo zijn er honderden in ons dorp..."

Wel men heeft gekeken en nog eens gekeken. Gelukkig stond in de wegbeschrijving hoeveel er links of rechts stonden op een bepaald traject. Michel begon 13 oktober tijdens de prijsuitreiking de avond met de foto’s in z’n geheel met een vierkantje van het detail. Regelmatig hoorde je in de zaal verschillende anekdotes over een bepaald punt.

"Daar heb ik 4-5 keer langs gereden eer ik het zag. "Ja, maar bij mij stond er juist een koe voor dat punt...." We hebben telkens met het nodige plezier teruggedacht aan deze mooie, sportieve Fiets-Foto-Zoektocht die ook enkele winnaars opleverde. Eerst werden er uit de ingeleverde formulieren een 7-tal gelukkigen getrokken. Deze mochten om beurt hun prijs kiezen. De ereplaatsen op het podium waren voor Georges Frison (3de) en Renilde Postelmans (2de). Als winnaar kwam Rita Vanlommel uit de bus.

Winnaar? Eigenlijk was iedereen winnaar. Ook Open Hart Paal, want de opbrengst van €250 werd op hun rekening gestort. Tot slot was er nog de aanwezigheidstombola. Hier kon men een eetkaart winnen voor het ‘KWB Breugelfestijn’ op 18 november in de parochiezaal.Nog even napraten, en dan de zaal klaarzetten voor de volgende activiteit: de spek- en eierentocht van zondag.

meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio