thumbnail: null
thumbnail: null

Volkstuin sluit werkjaar af met feestvergadering

Het werkjaar van Volkstuin Bree loopt stilaan ten einde en wordt traditioneel afgesloten met een feestvergadering. Vorige zaterdag waren we met 88 personen aanwezig voor een feestelijk etentje.

Voorzitter Robert Neyens gaf een overzicht van het voorbije werkjaar.

Jos Bloemen

Hij stelde vast dat het een goed was, met een ruime opkomst bij de verschillende voordrachten en activiteiten. Ook de bloemschiklessen blijven het nog zeer goed doen. Er zijn weer nieuwe cursussen vanaf januari 2013. inschrijven kan nu al.

Na de traditionele ontspanning, kon de voorzitter ook de uitslag bekendmaken van de hofkeuring. Dit jaar deden weer 17 leden mee aan deze keuring. De tuinen werden gekeurd door externe keurders.

Volgende leden deden mee aan de hofkeuring (in willekeurige volgorde) :Jaak Drees, fam. Thijs Van Heeswijk, Kris Reynders, fam.Reijnders Huskens, fam. Segers Broekx, Leo Hilven, Jos Lijnen, Lou Beckers, Willy Martens, Jan Bergmans, Jaak Vandehoydonk, Jos Bloemen, Leon Brebels, fam. Van Oosterhout Creemers, Jan Schouteden, fam. Loots Brenkers, Geert Bormans.Zij kregen allen een waardebon aangeboden door de afdeling van een tuincentrum in Bree.De avond werd afgesloten met een grootse tombola. De voorzitter wenste iedereen nog veel tuinplezier in het volgende jaar. Wij nodigen ook iedereen uit op onze volgende voordracht, die handelt over ‘vergeten groenten’ en plaatsvindt op woensdag 24 oktober om 19.30 uur in het ontmoetingscentrum in Bree. Info over de werking van ‘De Volkstuin Bree’ vinden jullie op onze website www.volkstuinbree.be of tel. 089 464871.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio