Ere-burgemeester Theo Schoofs bedankt Kinrooi in open brief

Print
Ere-burgemeester Theo Schoofs bedankt Kinrooi in open brief

Ere-burgemeester Theo Schoofs bedankt Kinrooi in open brief

Kinrooi -

In een open brief gericht aan inwoners van Kinrooi kijkt ere-burgemeester Theo Schoofs met meer dan tevredenheid terug op zijn welgevulde politieke loopbaan. Het zal immers voor de eerste keer sinds de fusie van 1971 zijn dat Theo niet deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Meer dan 41 jaar maakte hij deel uit van de gemeenteraad van Kinrooi, waarvan 12 jaar als burgemeester en 6 jaar als eerste schepen.

Zijn gehele politieke carrière stond in het teken van het behoud van de eigenheid van iedere woonkern: Geistingen, Kessenich, Kinrooi, Molenbeersel en Ophoven lagen hem in al die jaren erg nauw aan het hart. Hierbij ging Theo geen enkel heikel punt of moeilijk dossier uit de weg. Hij bood steeds een luisterend oor voor wie problemen had. Door een goed gesprek en zijn dienstbaarheid wist ‘Theike’ steeds een antwoord te vinden op de vele vragen en uitdagingen die zich aandienden.

Nu zijn politiek mandaat over enkele maanden definitief ten einde loopt en het afscheid uit de politiek nadert, verwoordt hij oprechte woorden van dank. In de eerste plaats tot alle inwoners van Kinrooi. Zij maken, beleven en inspireren Kinrooi, iedere dag opnieuw. Een welgemeende dank-u-wel is gericht aan de collega’s raadsleden en alle diensten die nauw betrokken zijn bij de dagdagelijkse dienstverlening in de gemeente. Hun inzet en toewijding verdient alle respect en waardering. Voor zijn politieke medewerkers van toen en nu reserveert hij een bijzondere en warme handdruk.
Met een grote voldoening kijkt ere-burgemeester Schoofs achterom, maar nog meer ziet hij de toekomst voor Kinrooi met alle vertrouwen tegemoet.

Theo, we willen je nu alvast bedanken voor al dat moois wat je voor Kinrooi hebt betekend en hopen in de toekomst inderdaad nog op jouw inzet en rijke ervaring te mogen rekenen. Bedankt!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio