N-VA-kandidaten geinterviewd en leuk gevonden op Facebook

Print
N-VA-kandidaten geinterviewd en leuk gevonden op Facebook

N-VA-kandidaten geinterviewd en leuk gevonden op Facebook

Reeds in april 2012 begon N-VA Ham intern met zijn kandidaten te interviewen. “We hebben elke 2 weken een kandidaat geinterviewd, op die manier konden we op geregelde tijdstippen een kandidaat presenteren via onze website en de Facebook fanpagina”, legt initiatief nemer Farid uit.

Davy Schroyen, die naast afdelingsvoorzitter ook stafmedwerker online communicatie op het N-VA partijsecretariaat is, is zichtbaar tevreden. Hij geeft wat extra toelichting:
“We zijn zeer tevreden over de respons op deze interviews. De statistieken van zowel de afdelingswebsite www.n-va.be/ham als van onze Facebookpagina waren een eerste opsteker. Elk nieuw interview ging gepaard met een piek in de bezoeken en ‘vind ik leuks’. Beroepshalve was ik toen al tevreden, het is duidelijk een geslaagd concept geweest. Farid mag trots zijn op zijn idee”. Daar eindigt het echter niet voor de Hamse N-VA-afdeling. “Een bijzonder leuke extra zijn de talrijke reacties die we bij elk interview kregen. Onze kandidaten werden vaak zowel op Facebook, via e-mail als in persoon aangesproken over hun interviews. Dat was elke keer wel een leuke opkikker. We gaan met goede moed de eindstrijd in.”

U kunt de interviews nog steeds bekijken op http://ham.n-va.be/verkiezingen2012/kandidaten . U klikt gewoon op de foto van een kandidaat en het interview bevindt zich onder het grijze voorstellingskader.

Bronnen:
- http://www.n-va.be/ham
- http://www.facebook.com/NVA.Ham
- http://ham.n-va.be/verkiezingen2012/kandidaten